Gluten- og laktosefri boller med mandelmel og hørfrø

Sweet potato chips

Sweet potato chips

Nu har jeg været i køkkenet igen efter en uges pause – jeg har haft meget travlt, da jeg er startet på mit 1. skoleophold på kontoruddannelsen offentlig administration. Når man ikke er vant til skole og lektier, så skal man lige igang – og derfor stilheden, men det skal laves om nu. Weekenden står i bloggens tegn! 🙂

Jeg har prøvet at lave sweet potato chips til min kæreste. Han spiser mange søde kartofler sammen med alle de andre grøntsager som er en del af vores aftensmad. Derfor skulle der selvfølgelig tænkes på andre alternativer så det ikke bliver for ensformigt. De kan både spises som snack, f.eks. til en god film eller lignende, men også til aftensmaden som tilbehør.

INGREDIENSER

2-3 søde kartofler
Olivenolie
Groft salt

FREMGANGSMÅDE

Skræl de søde kartofler og skær dem herefter ud i meget tynde skiver – det er nemmest på et mandolinjern, men man kan også sagtens skære dem ud med kniv. Kartoffelskiverne skal steges på panden i olivenolie og steges til de er gyldne. Vend dem undervejs, så de bliver gyldne på begge sider. De må gerne blive mørke, det gør bestemt ingenting, da det ikke gør noget dårligt ved smagen. Til sidst lægges de stegte kartofler på et stykke køkkenrulle, så det overskydende fedt fjernes og drys med salt inden servering.

Sweet potato chips 2

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg vil sætte stor pris på din mening eller en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gluten- og laktosefri boller med mandelmel og hørfrø