Chokolade roulade m. kakao-mandel smag

Kylling risret med kokosmælk, karry og grøntsager

Risret

Hvis du er vild med stærk mad, skal du prøve denne risret med kylling samt kokosmælk, karry og grøntsager. Den er både velsmagende og nem at tilberede.

Man går aldrig fejl af denne ret, som er virkelig lækker. Af denne portion bliver der også, så du kan få frokost og aftensmad dagen efter.

INGREDIENSER

400 g. kylling i strimler
5 gulerødder
1 løg
6-8 champignon
1 hel squash
2 pastinakker
1 hel blomkål
1 hel broccoli
Kokosmælk
Ris
Margarine
Salt
Karry

FREMGANGSMÅDE

Først skal du gøre alle grøntsagerne klar, så de kan rives på et rivejern eller med råkostmaskine. Skræl gulerødderne, løg og pastinakkerne. Skyl champignon, squash, blomkål og broccoli. Herefter skal du rive alle grøntsagerne undtagen champignon, løg, blomkål og broccoli som skal skæres ud i stykker. Skær kyllingen ud i tern.

Kylling risret med kokosmælk, karry og grøntsager 2

Nu kan du tage en gryde og hælde kokosmælken i, tilsæt så meget karry som du selv ønsker samt salt efter egen smag. Gryden sættes under kog med middel varme.

Herefter skal kyllingen steges på en pande med margarine så det er helt gennemstegt, men med lav varme for at kyllingen ikke bliver brændt. Når kokosmælken er begyndt at simre, skal alle grøntsagerne tilsættes.

Kylling risret med kokosmælk, karry og grøntsager 3

Risene skal koges som der står på pakken. Når grøntsagerne har stået i kokosmælken i 15-20 min., skal kyllingen tilføjes. Herefter må det gerne koge i 15-20 min. mere, så det får masser af smag og varme. Ved servering skal risene anbringes under karry sovsen med grøntsagerne i.

Man kan også vælge at blande risene i karry sovsen så alle ingredienser er blandet i gryden. Nu er retten klar til servering. Hvis der er rester tilbage, kan det sagtens gemmes til frokost eller aftensmad. God fornøjelse og velbekomme! 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg vil sætte stor pris på din mening eller en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokolade roulade m. kakao-mandel smag