Nutella stjerne

Velsmagende og krydret ovnbagte rodfrugter og kartofler

Ovnbagte rodfrugter og kartoflerOvnbagte rodfrugter og kartoflerOvnbagte rodfrugter og kartoflerOvnbagte rodfrugter og kartofler

Opskrift på velsmagende og krydret ovnbagte rodfrugter og kartofler. De er rigtig gode som tilbehør til alt slags kød. Man kan krydre rodfrugterne og kartoflerne lige som man ønsker.

INGREDIENSER

10 kartofler
2 rødbeder
1 hel squash
2 søde kartofler
2 pastinakker
5-6 gulerødder
Olie
Salt
Oregano eller andet krydderi

FREMGANGSMÅDE

Alle rodfrugter og kartofler skal skrælles og rengøres. Når det er gjort, skal de skæres i tynde stænger. Kartoflerne og gulerødder skal i et fad og hæld olie udover. Drys salt og oregano over. Du kan også bruge andre krydderi, alt efter hvad du selv ønsker. Sæt kartoflerne i ovnen på 200 grader i ca. 40 minutter. De skal være gyldne, men nogle steder må de også gerne være mørke, så de er lidt sprøde. Det er vigtigt at kartoflerne har fået nok, så de er bløde.

Resten af rodfrugterne skal også i et fad og der skal hældes olie og salt på. Dette fad sætter du også i ovnen. Rodfrugterne skal have ca. 30-35 minutter. Jeg plejer at sætte ovnen på varmluft i 5-10 minutter til sidst, så de bliver helt sprøde.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg vil sætte stor pris på din mening eller en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nutella stjerne