Mazarinkage med chokoladeganache

Hjemmelavet træstammer

Her har du en opskrift på lækre hjemmelavet træstammer. Hvis du har kagerester tilbage, kan du bruge dem til at lave disse træstammer. Jeg har valgt at bruge kagerester fra min mazarinkage, som er opskriften I fik her på bloggen igår. Jeg frøs halvdelen af mazarinkagen ned inden der kom chokoladeganache på den. Du kan også bruge rester fra drømmekage, chokoladekage, muffins eller sandkage. De er utrolig nemme at lave 🙂

Jeg tog dem med på arbejde til mine kollegaer og de var helt vilde med dem 🙂

Træstammer

INGREDIENSER

400 g. kage mazarinkage
125 g. marcipan
175 g. chokolade på ca. 55 %
2 spsk. hindbærmarmelade
2 tsk. romessens

PYNT

En pakke marcipan
Mørk chokolade på ca. 55 %

FREMGANGSMÅDE

Til at starte med, skal du smuldre kagen i en foodprocessor og der skal blandes marcipan, smeltet chokolade og hindbærmarmelade i. Chokoladen skal du smelte over et vandbad inden det blandes i foodprocessoren. Det hele røres sammen til en fast masse og smages til med romessens. Kagemassen skal sættes i køleskabet til den er helt fast, herefter skal du trille den til en aflang pølse, men kan også deles i to pølser. Pølsen/pølserne skal rulles ind i tyndt udrullet marcipan. Kagen skal nu skæres i mindre stykker og enderne skal dyppes i smeltet chokolade. Chokoladen skal igen smeltes i et vandbad inden træstammen dyppes i chokoladen.

Kagerne er nu klar til servering! 😉

De kan serveres som dessert eller bare som kage til kaffen 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg vil sætte stor pris på din mening eller en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mazarinkage med chokoladeganache