Kreative fondant figurer

Dåbskage med Kaj og Andrea figurer

Dåbskage

Det kan kræve en del planlægning at skulle lave fondantkager. Derfor vil jeg vise jer den kage, som jeg har lavet til en barnedåb for en lille familie, og der vil I selvfølgelig kunne se de forskellige indlæg med opskrifter. Så snart man har styr på planlægning og det er muligt at lave f.eks. bunde i forvejen og fryse ned osv., og så er det faktisk ganske nemt at lave fondantkager.

Til at starte med, gik jeg igang med at bage lagkagebunde, og det er nogle man sagtens kan lave i god tid og fryse ned til dagen inden kagen skal samles. Kagen er med tobleronecreme og hindbærmousse, og der er ét lag med hver slags i mellem bundene.

DåbskageHindbærmousseTobleronecremeTobleronecreme
Til opsmøring har jeg brugt en neutral
PSC, så der ikke bliver for mange blandede smage i kagen. Dagen inden havde jeg lavet fondant og formede figurerne til kagen (dette kan dog også laves i meget god tid, da det kan holde længe).

Palmin-smørcreme (PSC)

Man kan bruge bundene, mousser og cremer til alle slags kager, men der findes selvfølgelig også mange andre opskrifter, som jeg vil give jer senere, når næste fondantkage projekt skal laves. Det var dog første gang at jeg har lavet en kage til nogle jeg ikke kender, og jeg er så glad for at de synes den smagte godt og synes at den var rigtig flot. De fik lige de ting som de ønskede sig på kagen til dåben 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg vil sætte stor pris på din mening eller en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kreative fondant figurer