Nem hverdagsret: rødspætte i folie og grøntsager

Glutenfrie muffins m. cashew- og macadamianødder

Muffins m. cashew- og macadamianødder

Her er min opskrift på virkelig lækre glutenfrie muffins m. cashew- og macadamianødder. Jeg har flere gange bagt glutenfrie kager til kæresten, men de har ikke alle faldet i helt i hans smag, så jeg forsøger mig selvfølgelig stadig frem.

GLUTENFRIE MUFFINS M. CASHEW- & MACADAMIANØDDER

Muffins m. cashew- og macadamianødder

INGREDIENSER

3 store æg
½ tsk. salt
½ tsk. bagepulver
2 spsk. honning
3 spsk. smeltet kokosolie
40 g. kokosmel
½ dl. kokosmælk eller mandelmælk
75 g. cashewnødder
75 g. macadamianødder

Kagerne er lavet lidt efter om jeg mente konsistensen var ok, så det kan være der er både mere eller mindre af kokosmel og nødder i, men prøv dig frem ved at tilsætte lidt ad gangen.

FREMGANGSMÅDE

Cashew- og macadamianødder skal blendes i en minihakker og herefter skal de i en skål og blandes med æggene. Nu skal kokosolien smeltes i en gryde og blandes i skålen. Tilsæt kokosmel, bagepulver, honning og kokosmælken. Hvis konsistensen er for blød, vil jeg anbefale at der tilsættes flere cashewnødder eller mandelmel.

Kagerne skal bages i ovnen på 180 g. i ca. 15-20 minutter, måske lidt mere. Mærk på kagerne om de har fået nok med en gaffel. Hvis der hænger noget fast, skal de bages lidt mere til der ikke hænger mere på gaflen. Det kan godt være at der bliver ved med at sidde en smule fast, men det er pga. de er lidt fugtige i det, men det må ikke være for meget.

Muffins m. cashew- og macadamianødder

Disse muffins med cashew- og macadamianødder er nogle af de glutenfrie kager, jeg har lavet, som kæresten godt kunne lide. Men det forhindrer mig ikke i at eksperimentere mere.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg vil sætte stor pris på din mening eller en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem hverdagsret: rødspætte i folie og grøntsager