Madplan #uge 41

Blomkålspizza med kylling, skinke, pepperoni og oregano

Blomkålspizza er et sundt og velsmagende alternativ til en almindelig pizza. Bunden får ikke den helt samme konsistens, men den er rigtig velsmagende. Jeg har før lavet et indlæg med en blomkålspizza, som også var virkelig god, men denne gang ville jeg prøve en ny udgave.

BLOMKÅLSPIZZA MED KYLLING, SKINKE OG PEPPERONI

Blomkålspizza Blomkålspizza

Det er en forholdsvis nem måde at lave aftensmad på, da ingredienserne til dejen bare skal blendes sammen og tilbehøret skæres ud. Så det kan hurtigt laves efter arbejde.

Antal personer: 2
Tidsforbrug: 50 minutter

INGREDIENSER {BLOMKÅLSBUNDENE}

1 ½ blomkålshoved
3 spsk. olivenolie
5-6 æg
6 spsk. mandelmel
2 tsk. oregano
Salt

INGREDIENSER {PIZZASAUCE}

1 dåse hakkede tomater
1 tsk. oregano
1 fed hvidløg
Salt
Peber

INGREDIENSER {TILBEHØR}

1 pk. skinkestrimler
1 pk. pepperoni
1 pk. kyllingestrimler
1 rødløg
1 fed hvidløg
1 squash
Revet ost
Oregano
2-3 tomater
½ pk. champignon

FREMGANGSMÅDE {BLOMKÅLSBUNDENE}

Mandlerne skal først hakkes i en minihakker, så det bliver til mandelmel. Kom herefter alle ingredienserne til blomkålsbundene i en foodprocessor eller minihakker.

Blend det godt sammen indtil konsistensen er som en grov dej. Kom dejen på en bageplade med bagepapir og form til en firkantet eller rund pizza. Bag bundene ved 250 grader (gerne varmluft) i ca. 15-20 minutter til bundene er gyldne.

FREMGANGSMÅDE {PIZZASAUCE}

Alle ingredienserne kommes i en blender og blend til det har en ensartet konsistens. Alle grøntsager skylles og skæres ud, så de er klar til at komme på pizzaen sammen med pizzasaucen.

FREMGANGSMÅDE {SAMLING AF PIZZAEN}

Tag bundene ud af ovnen og fordel tomatsaucen på bundene. Den første af bundene kommes der tomat og squash på, herefter skal der kyllingestrimler og oregano på pizzabunden. På den anden bund skal der revet ost, pepperoni, skinkestrimler, tomat, rødløg, hakket hvidløg, champignon og oregano. Kom pizzaen i ovnen igen og bag dem i 10-15 minutter ved samme temperatur.

Pizzaen skal være gylden. Tag pizzaen ud af ovnen og lad den afkøle lidt inden du skærer den ud, så bunden samler sig. Server evt. med frisk oregano ovenpå.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg vil sætte stor pris på din mening eller en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan #uge 41