Tomatsalat med løg og mozzarella

Grøntsagsstænger

Grøntsagsstænger kan bruges til mange lejligheder. De er lækre som en appetizer når gæsterne ankommer eller bare som tilbehør til aftensmaden. Det er også godt som mellemmåltid eller bare en lille snack i løbet af dagen.

GRØNTSAGSSTÆNGER

Grøntsagsstænger

Antal personer: 2
Tidsforbrug: 15 minutter

INGREDIENSER

Gulerødder
Agurk
Snackpeber

Mængden er op til en selv, alt efter hvad det skal bruges til.

FREMGANGSMÅDE

Skræl gulerødderne og skyl agurk, gulerødder og snackpeber. Skær alle tre dele ud i tynde stænger. Server f.eks. i skåle eller på skiferplader. Server med dip.

Forslag til dip: avokadodip med creme fraiche.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg vil sætte stor pris på din mening eller en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tomatsalat med løg og mozzarella