Blå blomster marengsbunde

Hvilke redskaber er vigtige at have i køkkenet til kagebagning

Når man bager meget som jeg gør, så er der nogle redskaber som er nødvendige at have i køkkenet, og mange af dem er uundværlige for mig. Så her har du en liste med over mine vigtigste redskaber, som jeg synes er nødvendige. Samt en liste med ting jeg også bruger, men som ikke er nødvendige for at kunne bage kager.

Et lille tip er at du overvejer hvor meget du vil komme til at bruge de forskellige redskaber inden du køber dem alle, da det hurtigt kan blive dyrt. Især hvis du så kun bruger redskabet én gang, og tjek hvad du har i køkkenet, måske der er noget du kan bruge i stedet. Så står du ikke og har købt alt, hvor du så kun får brugt det én gang.

Hvis det, som det er for mig, bliver en hobby som du bruger meget tid på, så kan det være nødvendigt at købe det rette udstyr og bruge pengene på det.

Jeg køber mange af mine ting til bagning på Bagetid.dk, og her vil jeg bestemt anbefale dig at købe hvad du har brug for. Linkene på redskaberne henviser også til Bagetid.dk.

Hvilke redskaber er vigtige at have i køkkenet til kagebagning

Engangssprøjteposer ? jeg har altid disse i skuffen, da man kan bruge dem til mange ting. Jeg bruger dem til at sprøjte mousser ud i en kage, kagecremer, cupcake frosting, marengs og mange andre former for pynt af kager. De kan bruges til det meste.

Hvid fondant ? det er altid en god idé at have fondant i køkkenet, til når du skal i gang med at bage en fondantkage og fondant kan holde i lang tid.

Chokolade ? det er også altid en god idé at have chokolade i køkkenet, til pynt eller overtræk.

Pastafarve ? til at farve fondant med og det kan også bruges til at farve mousser og kagedej.

Forskellige slags tyl – til at sprøjte smørcreme ud, jeg bruger dem fra Wilton.

Skål til at smelte chokolade – den er god til at smelte chokolade over vandbad.

Cupcakes forme – det er en god ting at have, så du altid kan lave muffins eller cupcakes.

Springforme – de er vigtige for at du kan bage kager og lave lagkagebunde.

Runde kageringe – til at udstikke små stykker til mindre desserter, kager og andet.

Rullepinde ? til at rulle fondant ud med, og de kan bruges til at rulle fondant rundt om, og så kan det rulles ud over kagen i et jævnt og glat lag.

Udstikkere til fondant, forskellige ? plunger udstikkere, f.eks. små og store blomster.

Skraber ? som skal bruges til at smøre kagen op med.

Smoother ? til at glatte fondanten ud på kagen.

Skummåtte ? den bruges til gøre blomster osv. mere livagtige.

Redskaber til at modellere med ? så kan man modellere i fondanten.

Her er en liste med redskaber som er mindre nødvendige, men du bestemt ikke kan undvære, hvis du først har fået dem og begyndt at bruge dem i din bagning.

Røremaskine ? en røremaskine kan hurtigt blive uundværlig, da den gør det lettere at lave dejen, mousser osv. til alle slags kager og det er en del hurtigere. Man kan gøre det uden en røremaskine, men når du først har brugt én, så er den ikke til at undvære og det er en god investering.

Kagepap ? fade der er lavet af tykt pap/papir og de er betrukket med sølv eller guld folie. De kan bruges som engangsfade eller de kan gøres rene og bruges igen.

Kageopsats ? en der kan dreje rundt, så det er nemmere at smøre kagen op, komme fondant på og pynte kagen. Man kan dreje fadet i stedet for at løfte rundt på den tunge kage.

Jeg håber, at du kan bruge min liste over bageredskaber, og du bliver inspireret til at gå i gang med at bage. Måske det også bliver en hobby for dig, som du bliver vild med.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg vil sætte stor pris på din mening eller en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blå blomster marengsbunde