Glutenfri spisesteder i Aarhus #2

Glutenfri spisesteder i Aarhus #3

Der er utrolig mange glutenfrie spisesteder i Aarhus, hvilket jeg først har fundet ud af imens jeg har været sammen kæresten, da det kræver glutenfri mad. Faktisk så troede jeg ikke at der var så mange steder, hvor man kunne få glutenfri mad. Derfor har jeg lavet en guide til dig/jer, så I ikke står på helt bar bund, hvis I får brug for det.

Mange af stederne er ikke 100 % glutenfrie, men der er retter og andet, som er både gluten- og laktosefrie. De fleste steder er det mest glutenfrit. Nogle af stederne skal det bestilles i forvejen.

Jeg fandt listen over glutenfrie spisesteder hos Glutenfri-mad.dk. Dog har jeg ved nogle af stederne tilføjet egne erfaringer. Der er også ændret lidt i de forskellige steder, så det er opdateret med nyeste information fra deres hjemmesider.

OBS! Nogle af spisestederne tager et ekstra beløb for det glutenfrie mad. Det kan ses på spisestedets hjemmeside, men jeg har forsøgt at skrive det de steder, hvor jeg i forvejen ved at det koster ekstra. Hvis du vil være helt sikker og vide det inden du tager afsted, skal du dog tjekke hjemmesiden for spisestedet.

Du må meget gerne skrive en kommentar, hvis du kender andre steder eller hvis du ved at et af stederne ikke længere tilbyder glutenfrie retter eller har lukket.

Der er både caféer, restauranter og bagerier, kiosker og indkøbsmuligheder. Denne #3 guide her er med bagerier, kiosker og indkøbsmuligheder. Se også liste med caféer og restauranter.

Hvis du klikker på navnet på caféen, bliver du henvist direkte til deres hjemmeside.

BAGERIER, KIOSKER OG INDKØBSMULIGHEDER I AARHUS

7-eleven har et varierende udvalg af glutenfrie måltider. F.eks. glutenfrit palæobrød, raw-kager og protein salat. Meget af det er også laktosefrit. 7-eleven ligger flere steder i byen.

Misto har hjemmelavet italiensk is, hvor der er skiltet med laktose-, sukker og glutenfri, og de har også gluten- og laktosefrie isvafler. De sælger også stenalderbrød.

M.P. Bruunsgade 60
8000 Aarhus C

Ganefryd bager deres eget glutenfrie brød, boller og kage. De har også laktosefrie produkter. De har for det meste også glutenfrit brød på frost, hvis det er blevet til overs fra andre dage, og det sælges til ½ pris.

Klostergade 2
8000 Aarhus C

RenKost sælger gluten-, laktose og sukkerfrit brød og boller. De har alt fra franskbrød til rugbrød. Derudover kan du få mange andre gode ting, både til hvis du går op i sundhed, men også hvis du er allergiker. Her handler vi tit ind, da vi køber og bestiller glutenfrit brød til min kæreste her. Der er både friskbagt brød og brød på frost. De sælger også lækre gluten-, laktose og sukkerfrie kager, som min kæreste tit køber.

Jægergårdsgade 43-45
8000 Aarhus C

Nummer 24 sælger glutenfrie mandelboller, sesambrød og nogle forskellige glutenfrie kager. Deres sortiment kan dog varierer.

Graven 24
8000 Aarhus C

Schweizer Bageriet bager deres eget glutenfrie brød og boller, dog hver torsdag. De har også et lille udvalg af glutenfrie kager på frost, som kommer fra Hasseris Bageri. De har også en Deli.

M.P. Bruunsgade 56
8000 Aarhus C

Lagkagehuset sælger kun ét salgs glutenfrit rugbrød, og de har glutenfrie kager.

M.P. Bruunsgade 34
8000 Aarhus C

Emmerys sælger kun ét salgs glutenfrit rugbrød ? og jeg mener at de sælger glutenfrit brød fra frost. Min kæreste har én gang været herinde, og deres udvalg er begrænset. Emmerys er flere steder i Aarhus ? bl.a. i Magasin, Bruuns Galleri.

Fru Nielsens Bageri sælger glutenfrit franskbrød.

Tordenskjoldsgade 18
8200 Aarhus N

Glutenfri AarhusGlutenfri AarhusGlutenfri Aarhus

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg vil sætte stor pris på din mening eller en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri spisesteder i Aarhus #2