Blogs jeg følger #1

Blogs jeg følger #2

Som skrevet i mit tidligere indlæg bruger jeg en del af min tid på at blogge, men ikke mindst også at følge med i andre blogs. I mit første indlæg kan du se hvilke madblogs jeg følger, og hvilke blogs jeg synes du skal følge for at finde rigtig god inspiration.

I dette indlæg vil du finde de andre blogs jeg følger, som jeg vil mene går under kategorien “Mode og livsstil”. Her er det alle de andre blogs jeg følger dagligt, og som jeg mener at du kan få gavn af.

Det kan være svært at komme helt omkring alle de blogs jeg følger, da der faktisk er en del og meget af min tid også går med det. Disse blogs er dog dem jeg følger allermest med i, og hvor jeg holder mig opdateret dagligt om nye indlæg.

Du er meget velkommen til at spørge i kommentarfeltet, hvis du har nogle ønsker til flere indlæg med blogs jeg følger eller hvis du har andre spørgsmål.

MODE OG LIVSSTIL

Twinpeaks er en virkelig god og inspirerende blog. Hun skriver om mode/makeup, indretning og hverdagen, samt hvad der ellers sker i en hverdag med hendes to skønne tvillinger. Hun skriver også på en måde, som virkelig fanger læseren, og samtidig så føler man næsten at man kender bloggeren, Mette Marie. Tag et kig på bloggen og jeg er sikker på at du bliver fanget og må holde dig opdateret hver gang der er nye indlæg!

Mascha Vang er en meget kendt blog, og den indeholder lidt af hvert, og så har hun den skønneste datter. Hvis du ikke allerede har været et smut inde på bloggen, så skynd dig at gøre det.

By Sachse blogger om træning, mad, mode og guides. Her er der masser af personlige indlæg om ting der sker i hverdagen. Bloggen skrives af to søstre og de skriver udfra “To sider af samme sag”. Jeg synes at du skal tage et kig forbi deres blog.

Dyreglad-pige kender jeg personligt, og her har jeg altid fulgt med dagligt. Hun har en rigtig god blog, som er meget personlig, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Her vil du få en masse personlige indlæg og hvad der sker i hverdagen. Jeg vil helt klart anbefale jer at kigge forbi hende!

Farudenfilter er en rigtig god blog, og bloggeren er virkelig god til at fange læseren (læs: især mig), da man kan fornemme alvoren bag nogle af indlæggene, men det kan være skrevet på en sarkastisk måde. Bloggen omhandler en rå, ucensureret, sarkastisk og provokerende hverdag. Bloggen er helt klart værd at tage et smut forbi, og mon ikke bloggeren også fanger din interesse?!

Passon for fashion er en god blanding af det hele. Her er glimt fra hverdagen, hendes lækre stil og så den professionelle måde at blogge og tage billeder på. Det er til stor inspiration og man får gode idéer til hverdagsprojekter ved at følge bloggen. Jeg vil anbefale at du tager et smut forbi bloggen.

Fit’n Run er en stor inspiration, da hun har ambitiøse mål indenfor især løb. Man kan virkelig fornemme hendes passion for løb og den sunde livsstil. Her kan du helt sikkert få inspiration til at komme igang med den sundere livsstil. Det er helt klart værd at kigge forbi bloggen.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg vil sætte stor pris på din mening eller en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogs jeg følger #1