Blogs jeg følger #2

Julekonfekt: Baileys kugler

Her vil jeg dele min opskrift på Baileys kugler. Jeg har været igang med at lave disse lækre Baileys kugler som julekonfekt. Hvis du er vild med både Baileys og marcipan, hvad er så bedre end at blande disse to ting til Baileys kugler overtrukket med chokolade og kakao.

BAILEYS KUGLER

Julekonfekt

Antal: 15-20 stk.
Tidsforbrug: 35 minutter

INGREDIENSER

200 g. marcipan
½ dl. Baileys
200 g. mørk chokolade
Kakao

FREMGANGSMÅDE

Alt marcipan og Baileys sammen. Det er nemmest at ælte med hænderne. Tilsæt evt. mere Baileys, hvis du synes der mangler mere smag. Stil marcipanmassen i køleskabet i 10 minutter. Tril kuglerne og smelt chokoladen over vandbad (sørg for det bliver tempereret, se her). Når chokoladen er smeltet skal du vende kuglerne heri og tril bagefter i kakaopulveret inden overtrækket størkner.

JulekonfektJulekonfekt

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg vil sætte stor pris på din mening eller en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogs jeg følger #2