Madbloggerudfordring #10 - Nytårsløjer

Glutenfri burgerboller med mandelmel

SPONSORERET INDLÆG!

Denne opskrift indeholder et produkt der er sponsoreret af Bodylab. Jeg har fået tilsendt nogle produkter fra serien Superfoods; Proteinella, mandelmel, chiafrø, kakaonibs og Zero (alternativ til sukker). Udover denne opskrift kommer der også et par opskrifter mere med nogle af de andre produkter samt en generel anmeldelse af Superfoods.

SuperfoodsSuperfoods

Det er ikke så tit vi får burgere herhjemme, da bollerne er nødt til at være glutenfri. Jeg har derfor fundet en nem og hurtig måde at lave burgerboller på og nu vil vi sikkert få det oftere.

GLUTENFRI BURGERBOLLER MED MANDELMEL

Burgerboller

Antal: 6 stk.
Tidsforbrug: 35 minutter

INGREDIENSER

100 g. smør eller margarine
150 g. mandelmel fra Bodylab Superfoods
2 tsk. bagepulver
6 æg
Salt

Burgerboller

FREMGANGSMÅDE

Hvis du bruger smør skal det smeltes ved lav temperatur. Hvis du bruger fyldende margarine, så skal det ikke smeltes. Æggene skal blandes med det smeltede smør, så derfor skal smørret være kølet af. Så jeg vil anbefale at du som det første smelter smørret.

Kom æggene i en skål og rør dem sammen. Bland det smeltede smør i æggene. Bland herefter mandelmel og bagepulver i æggeblandingen. Rør blandingen sammen til dejen er ensartet.

Hæld dejen i formene. Sørg for at det bliver fordelt lige i alle 6 forme. Bag i en forvarmet ovn på 175 grader i 20 minutter. Hold øje med burgerbollerne, da de skal have max 20 minutter. I min ovn skal de kun have 15 minutter. Lad bollerne køle af og flæk dem inden de serveres.

Burgerboller

ET PAR TIPS

Burgerbollerne kan sagtens fryses og tages op når de skal bruges. De kan også bages dagen før de skal bruges og stilles i køleskabet. Jeg har brugt disse forme til at bage burgerbollerne i.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg vil sætte stor pris på din mening eller en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madbloggerudfordring #10 - Nytårsløjer