Glutenfri burgerboller med mandelmel

Anmeldelse af Superfoods fra Bodylab

SPONSORERET INDLÆG!

Jeg var så heldig at modtage nogle produkter fra Bodylabs serie Superfoods for noget tid siden, som jeg har testet. Hvis du ikke allerede har prøvet min opskrift på glutenfri burgerboller med mandelmel, så kan jeg bestemt anbefale at afprøve den.

SuperfoodsSuperfoods

De produkter jeg har modtaget fra Bodylab er fra serien Superfoods er:
Proteinella
Økologiske chiafrø
Økologisk mandelmel
Kakaonibs
Zero – alternativ til sukker

MIN ANMELDELSE AF SUPERFOODS SERIEN FRA BODYLAB

Jeg har det seneste stykke tid testet produkterne især det økologisk mandelmel, som jeg har brugt til at bage forskellige slags boller. Der kommer løbende opskrifter på bollerne, som er blevet utroligt lækre og normalt er jeg ikke meget for boller med mandelmel, men jeg er positiv overfor at bruge det fremover i stedet for almindelig mel.

Jeg er også overrasket over proteinella’en, da det er sundere end nutella, og det smager samtidig ligeså godt som helt almindelig nutella. Det er godt som ingrediens i opskrifter, men også på en bolle om morgenen. Kakaonibs’en kan bruges som pynt på smoothies, kager og dessert, men også som ingrediens i smoothies, kager og desserter.

Jeg kan helt klart kun anbefale produkterne, da de gør alt fra kager, desserter, smoothies, bagværk osv. utrolig velsmagende. Hvis du vil læse mere kan du gå ind på Bodylab.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg vil sætte stor pris på din mening eller en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri burgerboller med mandelmel