Anmeldelse af Superfoods fra Bodylab

Sommer is med jordbær, hindbær og banan

Sommer is

SUNDE SOMMER IS MED JORDBÆR, HINDBÆR OG BANAN

Efter en uge med virkelig skønt vejr, har jeg fået lyst til is, men de må gerne være sunde samtidig med de er lækre og sommeragtige. Nu er vejret dog blevet lidt dårligere igen, så isen er ikke blevet nydt ude i det lækre vejr, men indenfor til en film.

Sommer isen er et lidt sundere alternativ, og det er samtidig is, som kæresten uden problemer kan spise, da der kun er frugt og lidt fløde i og ingen sukker. Opskriften jeg har brugt kan også laves til smoothies men jeg vil i smoothies bytte fløden ud med mælk.

Antal: 6 stk.
Tidsforbrug: 15 minutter (og et par timer i fryseren)

INGREDIENSER

2 dl. fløde
1 banan
200 g. hindbær
400 g. jordbær
Skiver af banan, jordbær og kiwi

Du kan bruge de bær du har lyst til, alt efter hvilken smag du er til. Bananen er med til at søde isen, men du kan også tilføje lidt sukker eller sirup i stedet.

FREMGANGSMÅDE

Hindbær og jordbær koges i en gryde (kun hvis du bruger frosne bær). Hæld jordbær, hindbær og banan i en blender og kør den til det bliver en ensartet masse.

Tilsæt fløde og kør blenderen igen til det er blandet godt sammen. Læg skiver af jordbær, banan og kiwi i bunden af formen, og hæld isen over.

Kom isen i fryseren i et par timer eller til de skal bruges. Når de skal serveres kan du udstikke dem som hjerter (eller andre former) eller serverer dem som de kommer ud af fryseren.

Da jeg ikke har nogle isforme og ispinde blev det i nogle silikoneforme, så de blev store/tynde og runde. Jeg har også udstukket dem til hjerter for at være lidt mere kreativ.

Server isen med lidt frugt ved siden af eller ovenpå.

Sommer is

Jordbærsaft

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg vil sætte stor pris på din mening eller en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Superfoods fra Bodylab