Sommer is med jordbær, hindbær og banan

Daim muffins

Daim muffins

DAIM MUFFINS

Jeg fandt en opskrift på daim muffins hos Frkmuffin og min mor havde bedt mig om at bage kage til deres havedag. De fik nogle venner på besøg som skulle hjælpe med at ordne have, og jeg stod for maden og kage til kaffen. De her muffins er utrolig lækre.

De er også gode, hvis du ikke er helt vild med daim. En af gæsterne var ikke så vild med daim, og synes at kagerne var virkelig lækre og gode. Sikkert fordi smagen af daim ikke er så gennemtrængende. Man kan altid tilføje mere daim, hvis man vil have en kraftigere smag.

Antal: 25 stk.
Tidsforbrug: 20 minutters forberedelse og 20 minutters bagetid

INGREDIENSER

50 g. smør
1 æg
1 dl. mælk
3 dl. mel
1 dl. sukker
2 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
125 g. daim

FREMGANGSMÅDE

Smelt smørret og lad det køle af. Daimen skal hakkes groft og blandes med melet. Når smørret er afkølet røres det sammen med sukkeret og herefter blandes æg i.

Kom bagepulver og vaniljesukker i æggemassen og tilsæt mælk og melblandingen. Dejen skal fordeles i muffinsforme og bages i ovnen i 15-20 minutter ved 175 grader.

ET PAR TIPS

Kagerne kan fryses og tøes op inden de skal bruges.

   

3 kommentarer

  • Daniela

    Hej.

    Har lavet din opskrift 2 gange nu og det smager rigtig godt men det ikke lykkes mig at lave dem 100% gode, for i din ingrediens liste står der ikke at man skal bruge mælk og så i opskriften står der tilsæt mælk.. så jeg vil bare høre hvor meget mælk du bruger?

    Venlig hilsen
    Daniela

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kokkerier med passion

      Hej Daniela. Beklager at der er skrevet forkert. Men jeg bruger 1 dl. mælk 🙂 Håber de bliver helt perfekte næste gang du laver dem 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Daniela

      Jeg prøvede at kigge på en anden opskrift hvor der stod 1 1/2 dl mælk så prøvede det og de blev rigtig lækre.
      Tusind tak

      Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil sætte stor pris på din mening eller en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer is med jordbær, hindbær og banan