VELKOMMEN TIL MIN BLOG!

Stort velkommen på Kokkerier med passion, hvor madlavning er i fokus. Her kan du finde lækre og inspirerende opskrifter på almindelig madlavning, kager og desserter samt mere udfordrende opskrifter især på kager. Her er også inspiration til madplaner samt guides og anbefalinger på restauranter.

Jeg er rigtig glad for, at du har fundet min blog, og jeg håber, at du vil blive og læse med.

kokkerier-med-passion

ANSIGTET BAG

Mit navn er Mette, jeg er 26 år og er fra Aarhus, nu bosat i København. Jeg arbejder som regnskabsmedarbejder. I min fritid bruger jeg meget tid i køkkenet især på at lave desserter og kager, men også almindelig hverdagsretter og mere udfordrende madlavning. Jeg er meget interesseret i mad og madlavning, og det har jeg altid været.

Collage 1

SÅDAN STARTEDE KOKKERIER MED PASSION

Jeg har valgt at starte bloggen, da jeg bruger meget af min tid med at eksperimentere med opskrifter i mit køkken. Jeg har en stor passion for at lave desserter, og jeg elsker at glæde mine kære med god mad og søde sager. Jeg er især glad for at lave fondantkager og så tit jeg kan få det til at passe ind i kalenderen laver jeg dem til venner og bekendt til specielle begivenheder. Jeg vil derfor gerne dele ud af min passion med jer!

HVAD KAN DU FÅ UD AF MIN BLOG?

På bloggen finder du opskrifter som jeg bruger i min hverdag samt til særlige begivenheder. Der vil være tanker om madlavning, opskrifter og køkkenudstyr. Du vil finde dette i form af guides, men også anmeldelser af f.eks. restauranter og meget andet. I en travl hverdag, kan det være svært at have overskud til at afprøve nye opskrifter. Der vil være opskrifter og idéer til gluten- og laktosefri mad.

* Bagning
* Gluten- og laktosefri
* Mad til specielle begivenheder
* Desserter
* Inspiration til madplaner
* Køkkenudstyr i mit køkken

Collage 2

KONTAKT OG FØLG MIG

Du er velkommen til at kommentere på mine indlæg eller kontakte mig. For at følge min blog og blive opdateret, når der er nye indlæg, kan du følge mig på Bloglovin’ og Instagram. Jeg vil sætte stor pris på kommentarer fra jer!