På denne side finder du en oversigt over mine gluten-, laktose- og sukkerfrie opskrifter. Her vil du finde opskrifter på alt fra brød og boller til pizza og burger samt andre gluten-, laktose- og sukkerfrie opskrifter. Det kan være svært at lave lækre gluten-, laktose- og sukkerfrie retter, hvis man ikke lige har de gode idéer eller så meget erfaring indenfor området.

Grunden til at det er blevet en vigtig del af min hverdag, er at min kæreste ikke må få disse ingredienser og derfor skal man tænke alternativt. Bare fordi man ikke må få gluten, så kan man altså godt have lyst til en pizza eller burger. I starten havde jeg svært ved at få lavet brød, boller osv. til ham, da jeg synes det var meget besværligt. Når man først finder teknikken og hvad man kan bruge i stedet for de almindelig former for mel, så kan man hurtigt lave mindst lige så god mad og brød – bare uden gluten, laktose og sukker.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til opskrifterne, er du velkommen til at skrive i kommentarfeltet under de enkelte opskrifter. Du må også gerne komme med gode idéer og du er selvfølgelig også velkommen til at spørge efter gode idéer eller bare for at få et godt råd.