På denne side finder du en oversigt over mine opskrifter på kage og dessert. Her vil du finde opskrifter til en hyggelig aften i sofaen, til fester eller bare hyggelige middage med venner og familie. I det søde køkken kan man virkelig eksperimentere og være kreativ.

Du kan finde opskrifter til fester, middage og helt almindelige hverdage. Kager og desserter kan pyntes og dekoreres lige som du har lyst til – og det kan være festligt, men også mere afdæmpet. Der er mange lækkerier og opskrifter til specielle højtider og traditioner.

Jeg bruger meget tid på at bage kager og det er alt fra simple kager til mere festlige og kreative. En hverdags aften inden arbejde, kan jeg sagtens finde på at bage en kage, men det kan jeg også finde på til en hyggelig fredag eller lørdag aften. Selvfølgelig gør jeg også meget ud af at bage kager og lave desserter til fødselsdage, højtider osv., men mindst ligeså meget en onsdag aften.

Jeg går i den grad ind for at skabe gode stunder med forkælelser og nydelse – og når det gælder kage og dessert behøver det bestemt ikke være sundt og det skal nydes i fulde drag. Selvom man sagtens kan få sunde kager, så bager jeg kun sunde kager til min kæreste – se under denne side.

“Where there is cake, there is hope and there is always cake”

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til opskrifterne, er du velkommen til at skrive i kommentarfeltet under de enkelte opskrifter. Du må også gerne komme med gode idéer og du er selvfølgelig også velkommen til at spørge efter gode idéer eller bare for at få et godt råd.