På denne side finder du en oversigt over mine opskrifter på fondantkager og guides til hvordan du laver en fondantkage. Det kan være krævende at lave en fondantkage og derfor vil jeg dele mine teknikker og guides med dig til hele processen fra planlægning, skabelse af idéer, bagning og pyntning af kagen. Jeg håber at det kan være med til at du vil forsøge dig med fondantkager og det vil gøre det mere overskueligt for dig. Det kan være en uoverskuelig proces, hvis man ikke har prøvet det før og det ser meget overvældende ud, men her vil jeg prøve at vise dig hvordan du gør det simpelt samtidig med at kagen er et festfyrværkeri.

Mine fondantkager er for det meste kreative og man kan vel næsten kalde det for et helt eventyr. Det fantastiske ved at lave fondantkager er at det kun er fantasien der sætter grænser – og jeg får tit nye gode idéer, men man kan jo ikke afprøve alle på én gang. Fondantkager som ikke er helt overvældende af pynt, kan også være rigtig flot og stilfuldt.

“I?m not telling you it is going to be easy, i?m telling you it?s going to be worth it”

Selvom det kan være krævende og virke uoverskueligt, så er det faktisk en af de ting i køkkenet, hvor jeg kan slappe allermest af og bruge mine kreative evner. Det kan lyde mærkeligt, men man kan virke koble af og bare være kreativ.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til opskrifterne, er du velkommen til at skrive i kommentarfeltet under de enkelte opskrifter. Du må også gerne komme med gode idéer og du er selvfølgelig også velkommen til at spørge efter gode idéer eller bare for at få et godt råd.

Dåbskage med Kaj og Andrea

Fondant regnbuekage

Dåbskage med Kaj og Andrea

Guide planlægning af fondantkage

Lyse lagkagebunde

Hindbærmousse med yoghurt