Alt indhold på bloggen er skrevet af mig og billederne er også nogle jeg selv har taget, medmindre andet er angivet med henvisninger til det oprindelig sted.

JEG BLOGGER OM

På bloggen deler jeg mine opskrifter, guides, anbefalinger af køkkenudstyr og restauranter, men der vil også kunne findes mere personlige indlæg, såsom projekter i lejligheden, oplevelser osv. På bloggen kan du finde sider, hvor du kan se alle opskrifter ét samlet sted og det samme gælder madplaner.

SAMARBEJDE & REKLAME

Jeg samarbejder gerne med firmaer, så hvis du har et produkt, du mener vil være relevant for bloggen, er du velkommen til at skrive til mig enten i en kommentar eller mail til mig.

I tilfælde af, at jeg modtager produkter til test, så vil jeg selvfølgelig kun skrive om produkter som jeg bruger og kan lide. Når et indlæg er sponsoreret eller skrevet i samarbejde med et firma, vil det fremgå nederst i indlægget.

Der vil dog også være indlæg om egne køb, som er af egen interesse og her vil selvfølgelig ikke stå noget.

AFFILIATE LINKS & REKLAMER

Kokkerier med passion benytter sig af affiliate links. Det vil være i forbindelse med indlæg om et produkt, som jeg gerne vil anbefale eller hvis jeg finder det relevant til indlæggets indhold.

Annoncering på bloggen vil være relevante annoncer f.eks. køkkenudstyr, ingredienser osv. Der vil blive markeret de steder på bloggen, hvor annoncerne er placeret.

Det betyder at hvis du vælger at købe et produkt eller klikker ind på linket som er linket fra min blog, så vil jeg modtage en lille procentdel af salget. Det påvirker ikke din pris på produktet.

COPYRIGHT

Alle billeder på Kokkerier med passion og Instagram er taget af mig, og det samme gælder teksten, som er skrevet af mig. Hvis du er interesseret i at bruge mine billeder eller tekst, er du velkommen til at kontakte mig og så vil jeg vurdere tilladelsen til det samt retningslinjer.

Såfremt du får tilladelse til at gøre brug af mine billeder eller tekst, skal du henvise til min side.