Anbefaling af Mackies Pizza

Mackies Pizza
Mackies Pizza

I lørdags efter en hel dag med læsning blev kæresten og jeg enige om at tage på Mackies Pizza. De har nemlig gluten- og laktosefrie pizzaer og burgere. Restauranten ligger centralt placeret ved Domkirken og Aarhus Teater. Det er et virkelig hyggeligt sted lidt ligesom Hard Rock Café. Der er masser af ting og souvenirs på væggene. Samtidig er der musik og hyggelig stemning.

Det er sødt og smilende personale, som pænt viser en hen til bordet og igen kommer og tager imod bestilling. Maden bliver også lavet rimelig hurtigt i køkkenet, så det er ikke noget man skal sidde og vente vildt længe på. Selvom maden kommer hurtig, så er den virkelig god og velsmagende – og stadig meget varm.

Lækre retter hos Mackies Pizza

De har et spændende og overvældende menukort, så man har mange lækre retter at vælge imellem. Min kæreste valgte en pizza med kylling, som selvfølgelig skulle være glutenfri – hvilket de selvfølgelig servere på Mackies Pizza. Min kæreste var ellevild, da han endelig kunne få pizza, fordi det er så sjældent. Selvom pizzaen ikke ser så stor ud, men den mætter virkelig godt.

Jeg fik en rigtig god og lækker pulled pork burger med pommes frites. Den var virkelig god, og en meget stor portion, som virkelig mættede godt. Selvom det var en stor portion, så følte man slet ikke at der var alt for meget mad – man kunne bare blive ved med at spise af menuen.

Mackies Pizza Mackies Pizza
Du kan besøge deres hjemmeside her.

BELIGGENHED

Skt. Clemens Torv 9
8000 Aarhus C.

MIN ANBEFALING

Jeg giver derfor restauranten …

Stjerner


De har virkelig god betjening og hyggelig stemning. Samtidig er det her muligt for min kæreste at få noget af det mad han sjældent kan få. Deres glutenfrie mad smager slet ikke anderledes pga. det. Jeg vil klart anbefale alle at spise her – du vil få en rigtig god oplevelse og lækker mad.

Leave a Reply