Bloggen er min passion …

Min passion

Bloggen er min helt store passion og jeg har så mange idéer til nye opskrifter og hvad der skal ske på bloggen. Jeg går også med tanken om at når tiden bliver til det, så vil jeg lave en e-bog med nogle af mine favorit opskrifter fra bloggen, men mere om det senere. Måske det bliver en længere projekt, som kommer til at tage lidt tid, men spredt ud over tid og overskud i forhold til skole og arbejde.

I de sidste 2 uger, har jeg haft så meget at se til. Både med arbejde og mellemopgave fra 1. til 2. skoleophold. Samtidig er jeg stadig igang med at hjælpe min mor med at forberede alt til fødselsdagen, som jeg tidligere har skrevet om. Alt til fødselsdagen er nu ved at være klaret, både alt pynten osv. men også gaven og tøjet er fundet.

Jeg har dog haft tid til at få lavet lidt forskelligt i køkkenet. Det er jo som sagt det sted hvor jeg virkelig kan slappe af efter en lang dag. Der har bare ikke været tiden lige pt. til at få lavet indlæg om alle de spændende og flotte dessert og hverdagsretter som jeg har fået lavet.

Men det er mit ønske at jeg får mere tid til de nu, og det starter godt med at have forlænget weekend fra og med torsdag til og med søndag. Så der kommer en masse opskrifter til jer fremadrettet.

Jeg har også meldt mig til madbloggerudfordringen, hvor man skal lave noget med en bestemt farve, og der har jeg fået farvet hvid. Så det er mit projekt i min forlænget weekend udover selvfølgelig at få skrevet en masse indlæg, så I kan komme i køkkenerne :-)

min passion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *

WordPress Backup