Forberedelse af fremtidige indlæg

Der har de sidste par dage været stille her på bloggen, hvilket skyldes at jeg er igang med at forberede fremtidige indlæg til bloggen. På nedenstående mindmap kan du se hvad jeg har i tankerne med hensyn til de fremtidige indlæg. Mit mindmap bliver hele tiden udvidet, når opskrifterne er prøvet af og jeg har hele tiden nye i tankerne.

Når man har en elevplads som skal passes og et kommende skoleophold, så kan det nogle gange være svært at få skrevet indlæg hver dag. Jeg vil dog blive bedre til det – og mit mål er klart at der hele tiden skal komme ny inspiration til jer. Det er også derfor jeg har valgt at lave denne liste som inspiration og tilføje nye ting til listen løbende.

Her kan du se hvad jeg har i tankerne – og jeg vil blive meget glad, hvis du har andre forslag eller ønsker – så skriv dem meget gerne som kommentar eller på en mail til mig.

Kontaktinformation findes her.

Fremtidige indlæg

Jeg planlægger også nogle indlæg hver måned, hvor du vil kunne se hvor jeg får min inspiration fra – og hvad der kan være med til at jeg udvikler nye opskrifter og tester dem af.

Leave a Reply