Glutenfri sandwichbrød med gulerod

Glutenfri sandwichbrød med gulerod

Her er en opskrift på glutenfri sandwichbrød med gulerod. De første sandwichbrød som jeg lavede var uden gulerødder og da de blev populære hos min kæreste, så har jeg prøvet at lave dem med gulerødder. Der bliver af denne opskrift 6 brød. Opskriften som jeg har brugt og tilføjet gulerødder i, kan ses her. Det kan klart anbefales at prøve begge opskrifter.

INGREDIENSER

40 g. gær
2 spsk. olivenolie
5 dl. vand
2 dl. majsmel
2 dl. fuldkornsrismel
2 spsk. husk
2 spsk. hørfrø
2 spsk. sesamfrø
2 tsk. salt
2 æg
4-5 gulerødder

FREMGANGSMÅDE

Du skal starte med at opløse gæren i koldt vand. Herefter blandes de andre ingredienser i. Til sidst skal du skrælle gulerødderne og rive dem på et rivejern og nu tilføje det i dejen. Find staniolforme og pensel med olivenolie og kom dejen i formene.

Dejen skal stå i køleskabet i formene og hæve natten over. Dagen efter skal de bages i ca. ½ time, uden varmluft. Jeg vil anbefale at du inden du laver sandwichen, lægger brødet på brødristeren, så bliver det endnu bedre.

Leave a Reply