Glutenfrie bananmuffins

Opskriften på skønne bananmuffins uden sukker og gluten, hvilket et sjældent at finde til min kæreste. Selvfølgelig skulle det foresøges at bage disse glutenfrie bananmuffins :-).

Glutenfrie bananmuffins

INGREDIENSER

3 æg
10 friske dadler
2 bananer
½ tsk. bagepulver
⅓ tsk. salt
3 tsk. olie
30 g. valnødder
70 g. boghvedemel
30 g. quinoamel

FREMGANGSMÅDE

Skær dadlerne ud så de er i mindre stykker og hak valnødderne, så de er grofthakkede. Pisk æggene og bland de fint udskårne dadler i. Mos bananerne og tilsæt dem i blandingen. Dejen skal røres så den bliver ensartet. Valnødderne og olie tilsættes, herefter tilsættes bagepulver og mel.

Fordel dejen i små muffinsforme.
Ovnen skal tændes på 200 grader og bag dem i ovnen i ca. 30 min.

God fornøjelse med at afprøve opskriften! Jeg vil meget gerne høre og se jeres resultat! :-)

Leave a Reply