Guide: Sådan flækker du en vaniljestang

Jeg vil i denne guide vise hvordan man får fat i alle vaniljekornen fra en vaniljestang. Før brugte jeg vaniljesukker eller vaniljepulver, men nu bruger jeg rigtig meget vanilje fra en vaniljestang. Derfor vil jeg gøre det nemmere for andre ved at lave denne guide. Det tager ikke så meget længere tid når man først har gjort det et par gange.

Vaniljestang

Trin 1

Flæk vaniljestangen på langs med en lille urtekniv.

Trin 2

Del vaniljestangen i to halvdele.

Trin 3

Læg nu de to halvdele på skærebrættet.

Trin 4

Skrab vaniljekornene ud med urtekniven.

Trin 5

Vaniljekornene lægges på skærebrættet.

Trin 6

Tag en smule sukker og læg på skærebrættet og fordel vaniljekornene i sukkeret. Det er vigtigt at bruge kniven til at få fordelt alle kornene i sukkeret, så det ikke klumper sammen.

OBS! Hvis du ikke skal bruge sukker i opskriften, kan du stoppe guiden efter trin 5.

Vaniljestang

Leave a Reply