Guide til at bruge Tefal Moulinex Fresh Express

Min kæreste fik i julegave en Tefal Moulinex Fresh Express og den er blevet flittigt brugt, næsten dagligt. Som tidligere skrevet så spiser vi utrolig mange grøntsager til vores aftensmad – og derfor har denne Tefal Råkostmaskine gjort det meget nemmere og hurtigere at forberede aftensmaden. Den koster normalt 499 kr., men jeg købte den i december til 399 kr. og den er helt bestemt pengene værd. Den kan købes her.

Maskinen har 5 forskellige rivejerns skiver, så det er muligt at få forskellige former på grøntsagerne. De kan både rives til f.eks. gulerodssalat, kartoffelskiver osv. Den gør bestemt hverdagen lettere og madlavningen meget sjovere.

Maskinen er også utrolig nem at rengøre, da man kan tage skiverne ud. Samtidig kan man tage delen hvor skiven sidder i ud, man skal kun dreje den til siden og så kan den rengøres under vandhanen – og den tåler også opvaskemaskine. Vi har testet den med mange slags grøntsager som er dem vi bruger til dagligt.

Man skal starte med at skrælle de grøntsager man vil bruge og klargøre dem til at komme i maskinen. Herefter skal du selvfølgelig vælge hvilken skive du ønsker at bruge. Du putter grøntsagerne i maskinen og presser ned med den tilhørende “dims” som en foodprocessor også har. Nu får du de fineste skårne eller revne grøntsager ud.

Skriv en kommentar