Arkiv for ‘Køkkenredskaber’

OBH Nordica Baking Edition køkkenmaskine

Jeg har længe ønsket mig en røremaskine, da det vil gøre hverdagen nemmere i forhold til at bage glutenfrit brød til kæresten. Selvfølgelig vil det også være en fordel når der skal bages kager til hverdag og til festlige lejligheder. 

Så i lørdags var jeg en tur i Storcenter Nord og når Imerco har et godt tilbud på lige netop en køkkenmaskine, så endte jeg altså med at købe denne. Den er fra OBH Nordica, og det er en OBH Nordica Crem Hercules og selvfølgelig en Baking Edition :-) Man kan da ikke lade være med at købe sådan en, når der er tilbud på den, og den var nedsat fra 3499 kr. til 1999 kr. 

Jeg skal stå for desserten til min mors 50 års fødselsdag imorgen (det er en overraskelse). Så der skal gang i røremaskinen, så den kan prøves endnu mere af. Jeg har testbagt kagerne i søndags så de skal nok blive lækre og hun bliver helt sikkert glad. 

Desserterne kommer på bloggen imorgen eller torsdag :-)

Guide til at bruge Tefal Moulinex Fresh Express

Min kæreste fik i julegave en Tefal Moulinex Fresh Express og den er blevet flittigt brugt, næsten dagligt. Som tidligere skrevet så spiser vi utrolig mange grøntsager til vores aftensmad – og derfor har denne Tefal Råkostmaskine gjort det meget nemmere og hurtigere at forberede aftensmaden. Den koster normalt 499 kr., men jeg købte den i december til 399 kr. og den er helt bestemt pengene værd. Den kan købes her.

Maskinen har 5 forskellige rivejerns skiver, så det er muligt at få forskellige former på grøntsagerne. De kan både rives til f.eks. gulerodssalat, kartoffelskiver osv. Den gør bestemt hverdagen lettere og madlavningen meget sjovere.

Maskinen er også utrolig nem at rengøre, da man kan tage skiverne ud. Samtidig kan man tage delen hvor skiven sidder i ud, man skal kun dreje den til siden og så kan den rengøres under vandhanen – og den tåler også opvaskemaskine. Vi har testet den med mange slags grøntsager som er dem vi bruger til dagligt.

Tefal

Man skal starte med at skrælle de grøntsager man vil bruge og klargøre dem til at komme i maskinen. Herefter skal du selvfølgelig vælge hvilken skive du ønsker at bruge. Du putter grøntsagerne i maskinen og presser ned med den tilhørende “dims” som en foodprocessor også har. Nu får du de fineste skårne eller revne grøntsager ud.

Køkkenredskaber i julegave

Tefal Både min kæreste og jeg havde ønsket os køkkenredskaber, som vil gøre det nemmere at lave sund mad i hverdagene, når vi spiser så mange grøntsager. Derfor valgte jeg at han skulle have denne i julegave af mig – eller i hvert fald som én af julegaverne fra mig :-) Vi glæder os meget til at skal igang med at bruge den – og er sikker på at det gør hverdagsmaden en hel del nemmere.

Jeg vil selvfølgelig lave et indlæg på et senere tidspunkt omkring hvordan jeg synes maskinen fungerer osv. Jeg har købt maskinen i Imerco, hvor den var på tilbud her til jul.

Denne er en tefal moulinex fresh express, så nu skal vi have grøntsager i alle mulige former og udgaver. Det er så skønt at det nu bliver nemmere at spise sundt og få flere grøntsager, når nu det er en vigtig del af kosten for min kæreste pga. allergi. Senere i denne uge, vil jeg skrive og vise flere af vores julegaver – og især dem til køkkenet.

Tefal

WordPress Backup