Personligt indlæg: serviet foldet til en blomst

Personligt indlæg

Endnu et lidt mere personligt indlæg fra min side, nemlig planlægningen til min mors 50 års fødselsdag. Denne gang er det servietfoldning som en blomst, hvilket faktisk viste sig at være ret nemt. Jeg havde troet at det ville være meget sværere, men det var overraskende nemt.

Som beskrevet tidligere, så er jeg med til at planlægge min mors 50 års fødselsdag, og derfor skal der selvfølgelig også foldes serviet. Festlokalet får vi først et par timer inden gæsterne kommer til festen, så derfor er alt pynten ved at blive lavet i god tid, så der kan dækkes bord hurtigt og det stadig bliver flot. Temaet er blåt og hvidt, og da der er blomster stickers på bordkortene, så faldt valget på servietter foldet som flotte blomster. Her er der en guide til hvordan de nemt kan laves, og det kan helt klart laves af alle, bare man har lidt tålmodighed.

Man kan også sagtens lave disse servietter til en helt almindelig middag, f.eks. en hyggelig og romantisk aften med kæresten eller hvis du bare får gæster.

Herunder kan du se trin for trin, hvordan du kan lave disse flotte servietter. Hvis du følger guiden, så skal det nok lykkedes for dig at få lavet dem helt perfekte! Og jo flere gange du laver dem, jo mere perfekte bliver de. Det kræver bare tålmodighed!

SÅDAN FOLDER DU SERVIETTER SOM FLOTTE BLOMSTER

Personligt indlæg

Personligt indlæg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *

WordPress Backup