Praktisk med en mini- eller bordovn i det daglige, eller hvis du bor mindre

Med en mini- eller bordovn kommer du langt med den daglige madlavning. Den er praktisk at have i sit køkken til de mindre ting som at varme brød eller til mindre ovnretter.

Fryseretter til de hurtige maddage

Har du rester tilovers, er det praktisk at fryse dem ned i portionstørrelser til de dage, hvor man ikke kan nå at lave mad. Det gælder både om du er alene eller har familie. For der kan være dage, hvor det er praktisk at have rester til familien. Især hvis man som forældre har dage, hvor man arbejder om aftenen eller til tider er nødsaget til arbejde over. Her er det rigtig rart, at man som forældre ved, at der ligger en færdigret i fryseren, som ens større børn selv kan varme i mini- eller bordovnen. For til formål, vil det slet ikke være nødvendigt at tænde den store ovn.

Medbring mini- eller bordovn til camperen

Måske I som familie også ynder at holde jeres sommerferie på en campingplads. Har I ikke indbygget ovn i camperen, er det praktisk at kunne medbringe jeres egen mini- eller bordovn. Måske I ynder jeres eget friskbagte brød om morgenen eller bare det at kunne varme de købte morgenboller op inden servering.

Bor du mindre?

Har du ikke det store køkken og ej plads til et større komfur, så er det oplagt at invester i en mini- eller bordovn udover et par kogeplader. Det er rart, at man kan lave lidt mad og ligeledes have et par venner til spisning ind imellem. Og her kan du sagtens kreerer lækker mad som en gryde- eller pastaret med en skøn grøn salat og lunt brød. Har du ligeledes rester med hjem fra dine forældre, når du har spist hos dem, har du hurtig opvarmet mad med en lille ovn.

Hurtig rengøring

Da en mini- eller bordovn ikke er stor, er den hurtig at gøre rent. Tørrer du den af med en våd klud efter brug, har du ikke den større rengøring med den. Får du ikke fjernet spildt mad, kan det dog brænde fast. Heraf vil rengøringen selvfølgelig kræve lidt mere tid.

Fordel med en mini- og bordovn

I det daglige vil du bruge mindre energi, da en mini- og bordovn varmer mindre mængder mad, men også bruger mindre energi på at blive varm. Læs mere hos https://bordovn.dk/

Skriv en kommentar