Arkiv for ‘Uncategorized’

Bloggen er min passion …

Min passion

Bloggen er min helt store passion og jeg har så mange idéer til nye opskrifter og hvad der skal ske på bloggen. Jeg går også med tanken om at når tiden bliver til det, så vil jeg lave en e-bog med nogle af mine favorit opskrifter fra bloggen, men mere om det senere. Måske det bliver en længere projekt, som kommer til at tage lidt tid, men spredt ud over tid og overskud i forhold til skole og arbejde.

I de sidste 2 uger, har jeg haft så meget at se til. Både med arbejde og mellemopgave fra 1. til 2. skoleophold. Samtidig er jeg stadig igang med at hjælpe min mor med at forberede alt til fødselsdagen, som jeg tidligere har skrevet om. Alt til fødselsdagen er nu ved at være klaret, både alt pynten osv. men også gaven og tøjet er fundet.

Jeg har dog haft tid til at få lavet lidt forskelligt i køkkenet. Det er jo som sagt det sted hvor jeg virkelig kan slappe af efter en lang dag. Der har bare ikke været tiden lige pt. til at få lavet indlæg om alle de spændende og flotte dessert og hverdagsretter som jeg har fået lavet.

Men det er mit ønske at jeg får mere tid til de nu, og det starter godt med at have forlænget weekend fra og med torsdag til og med søndag. Så der kommer en masse opskrifter til jer fremadrettet.

Jeg har også meldt mig til madbloggerudfordringen, hvor man skal lave noget med en bestemt farve, og der har jeg fået farvet hvid. Så det er mit projekt i min forlænget weekend udover selvfølgelig at få skrevet en masse indlæg, så I kan komme i køkkenerne :-)

min passion

Personligt indlæg: serviet foldet til en blomst

Personligt indlæg

Endnu et lidt mere personligt indlæg fra min side, nemlig planlægningen til min mors 50 års fødselsdag. Denne gang er det servietfoldning som en blomst, hvilket faktisk viste sig at være ret nemt. Jeg havde troet at det ville være meget sværere, men det var overraskende nemt.

Som beskrevet tidligere, så er jeg med til at planlægge min mors 50 års fødselsdag, og derfor skal der selvfølgelig også foldes serviet. Festlokalet får vi først et par timer inden gæsterne kommer til festen, så derfor er alt pynten ved at blive lavet i god tid, så der kan dækkes bord hurtigt og det stadig bliver flot. Temaet er blåt og hvidt, og da der er blomster stickers på bordkortene, så faldt valget på servietter foldet som flotte blomster. Her er der en guide til hvordan de nemt kan laves, og det kan helt klart laves af alle, bare man har lidt tålmodighed.

Man kan også sagtens lave disse servietter til en helt almindelig middag, f.eks. en hyggelig og romantisk aften med kæresten eller hvis du bare får gæster.

Herunder kan du se trin for trin, hvordan du kan lave disse flotte servietter. Hvis du følger guiden, så skal det nok lykkedes for dig at få lavet dem helt perfekte! Og jo flere gange du laver dem, jo mere perfekte bliver de. Det kræver bare tålmodighed!

SÅDAN FOLDER DU SERVIETTER SOM FLOTTE BLOMSTER

Personligt indlæg

Personligt indlæg

Nyt i køkkenet: flot & anderledes servering med skiferplader

Skiferplader

Da vi var i København var vi på Sticks’N’Sushi, hvor de serverede sushien på nogle virkelig flotte skiferplader, hvilket så rigtig godt ud. Det er en flot og anderledes måde at anrette maden på. Lige siden har jeg ledt efter hvor man kunne købe sådan nogle henne, og endelig fandt jeg nogle. Derfor har jeg købt en masse, selvfølgelig i forskellige størrelser.

Da jeg havde fået dem med posten, så var jeg selvfølgelig en tur inde i byen med familien, hvor vi så også fandt nogle, så jeg skulle da lige have lidt flere. Så nu glæder jeg mig bare til at komme igang med at bruge dem. De ser sådan lidt rustikke ud, så det gør serveringen en smule anderledes, på den gode måde!

De kan bruges til alle slags anretninger, altså både desserter, sushi, forårsruller osv.

SkiferpladerSkiferplader

Hvad siger I til at der en gang imellem kommer indlæg med “nyt i køkkenet”? :-)

Projekt “bordkort” med blomster og andet pynt

Der har været stille på bloggen den sidste uges tid, hvilket skyldes at jeg har travlt med at planlægge og lave pynt til min mors fødselsdag. Jeg har lovet at hjælpe så meget som muligt, så hun ikke skal tænke på alt selv.

Min mor og hendes kæreste skal holde deres 50 års fødselsdag om en måned ca., så derfor er jeg gået igang med projekt “lav egne bordkort”. Da vi bliver 46 personer, så er det et stort arbejde, især når man er så perfektionistisk som jeg er :b

Bordkort

Det har taget et par dage at lave bordkortene men nu er der endelig lavet 46 stk., så skal der bare skrives navne. Næste projekt er at finde og folde servietter samt redigere billeder. Alt skal være klar til selve dagen, da vi først overtager lokalet et par timer inden gæsterne kommer, så der bliver travlt nok med borddækning osv.

Jeg skal nok lave et indlæg med de næste projekter så I kan følge med i hvad jeg ellers laver, når tiden ikke lige bliver brugt i køkkenet og med opskrifter.

Alt materiale til at lave bordkort er købt ved PaperDelux.

En rigtig hyggelig weekendtur til København

I påsken har jeg været i København med kæresten og hans familie, og det har været en rigtig hyggelig weekendtur! Vi har fået set en masse forskellige steder samt fået lækkert mad. Så her kommer et lidt mere personligt indlæg, som viser hvad jeg har fået påsken til at gå med. Det er også derfor bloggen har været lidt stille de sidste par dage.

Kæresten og jeg tog afsted hjemmefra i fredags og omkring middagstid var vi ved Tivoli Hotel, hvor vi skulle overnatte. På 12. etage har de den lækreste sushi restaurant Sticks’N’Sushi, hvor vi valgte at spise frokost inden svigerfamilien ankom.

København

Den første eftermiddag og aftenen blev tilbragt ved min kærestes bror og hans kæreste, hvor vi fik en lækker 3-retters menu. Det var rigtig hyggeligt og godt selskab!

Om lørdagen startede vi med lækker morgenmadsbuffet på Tivoli Hotel, hvor vi boede under opholdet. Herefter skulle dagen bruges med at få set lidt forskellige ting og selvfølgelig shoppe. Vi startede dagen med at gå en tur til Nyhavn, hvor vi fik frokost i den skinnende sol. Herefter tog vi en tur op ad strøget, hvor vi fik kigget i Illums Bolighus og mange andre butikker. Jeg fik købt et par sko og det samme gjorde kæresten. Vi ville gerne have været på La Glace, men der var lang kø, så dette må vente til næste tur til København.

Om aftenen var vi i Tivoli, hvor vi gik en tur og spiste aftensmad på Færgekroen Bryghus. Det var virkelig lækkert mad og ikke mindst desserten som kan ses på nedenstående billede.

København

Resten af aftenen blev brugt på at gå en tur og nyde Tivolis flotte oplyste forlystelser. Vi var ved at være trætte efter at have gået omkring 16 km. om lørdagen, så derfor blev vi ikke til fyrværkeriet, men i stedet blev det til afslapning på hotellet.

København

Om søndagen gik vi en tur til Christiansborg Slot, hvor vi fik set Ruinerne. Det var meningen at vi ville op i tårnet, men der var alt for lang kø, så vi gik i stedet ud til Torvehallerne, hvor vi fik frokost. Herefter gik vi i Kongens Have og nød solen, og selvfølgelig fik vi også set Rosenborg Slot og alle de kongelige juveller.

København

Det har været en rigtig hyggelig tur og jeg glæder mig til vi skal til København igen på et tidspunkt. Mon ikke det bliver snart vi skal afsted igen :-)

1 2

WordPress Backup